فرودگاه ابوموسی از لحاظ تعداد پرواز در رده 21 و جابجایی مسافر در رتبه 23 کشوری قرار دارد. شرایط جغرافیایی ابوموسی و قرار گرفتن آن در خلیج فارس و فاصله نسبتا دور این جزیره از سواحل سرزمین مادری، نقش فرودگاه ابوموسی را فراتر از ترابری مسافران به پشتیبان و تامینکننده اصلی نیاز بازار به خصوص میوه و تره بار، مواد پروتئینی و لبنی شهروندان آن نیز گسترش داده است. فرودگاه ابوموسی در سال 1373 راه اندازی شده و ازسال 85 پروازهای این فرودگاه به صورت روزانه توسط شرکتهای هواپیمایی آریا و کیش ایر انجام شده است. در حال حاضر پروازهای هفتگی این فرودگاه 16 سورتی است و از نظر تعداد پرواز در بین 55 فرودگاه کشور در رده 21 و ازنظر جابجایی مسافر در رده 23 کشوری است.
جزیره ابوموسی با مرکزیت شهر ابوموسی، جنوبیترین جزیره ایران در آب های نیلگون خلیج فارس است. این جزیره در ۲۲۲ کیلومتری بندرعباس و ۷۵ کیلومتری بندر لنگه آرام گرفته است. جزیره ابوموسی بیشترین فاصله را از سواحل شمالی خلیج فارس دارد.
این استان در کنار دریا قرار گرفته تنوع غذای دریایی بالای دارد و ماهی و غذاهای دریایی مانند ماهی برشته، ماهی کباب، دوپیازه میگو و ماهی میدم از غذاهای آن محسوب می شود. از صنایع دستی این جزیره می توان به صنایع دریایی، صیر بافی، قلاب بافی، قالی بافی و تور بافی اشاره کرد.
1) سواحل خلیج فارس
ساحل سفید رنگ و آبی و پرنده های مهاجر جزیره شاید به گفته کسانی که به دنبال آرامش اند جای مناسبی باشد اما افسون جزیره تنها سکوت و آرامش آن نیست بلکه گونه هایی از حیات وحش نیز جزو جاذبههای این جزیره محسوب می شوند. بر اساس یافته های اداره محیط زیست استان هرمزگان سواحل ماسه ای این جزیره محل تخم گذاری لاک پشتان دریایی است. آب سواحل جزیره ابوموسی یکی از زلال ترین و شفاف ترین آبهای ساحلی بوده و دارای تنوع جانوری دریایی از جمله لاکپشت سبز دریایی، مارماهی، شاهمیگو، کوسه و ماهیان رنگارنگ است .
2)
3)